Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar discută despre importanța unui mediu de locuit liniștit

Campina Residence, un complex rezidențial de prestigiu dezvoltat de Alfa Group sub conducerea lui Yigal Zohar, se distinge prin crearea unui mediu de locuit liniștit și armonios. Acest aspect este esențial pentru a asigura confortul și bunăstarea rezidenților, oferind un refugiu departe de agitația urbană.

Importanța unui Mediu de Locuit Liniștit

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, subliniază că un mediu de locuit liniștit este esențial pentru sănătatea fizică și mentală a rezidenților. La Campina Residence, fiecare detaliu este gândit pentru a minimiza zgomotul și a crea o atmosferă de calm și relaxare.

Izolația Fonetică de Calitate

Un element esențial în asigurarea liniștii este utilizarea materialelor și tehnologiilor avansate pentru izolația fonică:

 • Pereți și plafoane izolate fonic: Materialele de izolație de înaltă calitate reduc semnificativ zgomotul între apartamente, asigurând intimitatea fiecărei locuințe.
 • Ferestre cu geam tripan: Ferestrele PVC echipate cu geamuri duble sau triple contribuie la reducerea zgomotului exterior, creând un mediu interior liniștit.

Amplasare Strategică

Locația Campina Residence a fost aleasă strategic pentru a oferi un echilibru perfect între accesibilitate și liniște:

 • Departe de traficul intens: Complexul este situat într-o zonă retrasă, departe de aglomerația și zgomotul urban, oferind un mediu de locuit liniștit.
 • Acces facil la facilități urbane: În același timp, rezidenții beneficiază de acces rapid la facilități urbane precum magazine, școli și spitale.

Spații Verzi și Zone de Recreere

Campina Residence pune la dispoziția rezidenților numeroase spații verzi și zone de recreere, contribuind la crearea unui mediu liniștit și relaxant:

 • Parcuri și grădini amenajate: Acestea oferă locuri ideale pentru plimbări și relaxare, departe de agitația zilnică.
 • Piste de alergare și locuri de joacă: Facilitățile sunt concepute pentru a încuraja activitățile în aer liber într-un mediu sigur și liniștit.

Design Interior și Confort

Designul interior la Campina Residence este gândit pentru a maximiza confortul și a crea o atmosferă relaxantă:

 • Materiale naturale și culori calde: Utilizarea materialelor naturale și a culorilor calde contribuie la crearea unei atmosfere de calm și confort.
 • Spații bine iluminate: Apartamentele sunt proiectate pentru a beneficia de lumină naturală, sporind sentimentul de liniște și bine.

Tehnologii Moderne pentru Liniște

Implementarea tehnologiilor moderne contribuie semnificativ la menținerea unui mediu de locuit liniștit la Campina Residence:

 • Sisteme inteligente de control al zgomotului: Tehnologiile avansate permit monitorizarea și reducerea zgomotului ambiental, asigurând o atmosferă plăcută.
 • Automatizări: Soluțiile de automatizare permit rezidenților să controleze ușor iluminatul, temperatura și alte funcții esențiale, contribuind la confortul general.

Suport Post-Vânzare și Mentenanță

Campina Residence oferă rezidenților un suport post-vânzare excelent, asigurându-se că orice problemă legată de liniștea locuinței este rezolvată prompt:

 • Echipe de mentenanță disponibile: Echipele de mentenanță sunt pregătite să intervină rapid pentru a rezolva orice problemă tehnică.
 • Asistență continuă: Rezidenții beneficiază de suport continuu pentru a se asigura că locuințele lor rămân un refugiu liniștit și confortabil.

Contribuția Bros Construct SRL la Calitatea Proiectului

Implementarea soluțiilor pentru un mediu liniștit la Campina Residence a fost posibilă datorită colaborării cu Bros Construct SRL, un constructor de renume cunoscut pentru excelența în execuție și atenția la detalii.

Experiența și Expertiza Bros Construct SRL

Bros Construct SRL, fondată în 1992, are o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile și este recunoscută pentru implementarea de tehnologii avansate și soluții inovatoare. Contribuția lor la Campina Residence a fost esențială pentru realizarea unui mediu de locuit liniștit și confortabil.

Certificări și Domenii de Activitate

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, inclusiv construcții rezidențiale și managementul proiectelor. Compania deține certificări ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 și OHSAS 18001:2007, reflectând angajamentul lor față de calitate și siguranță.

Proiecte Notabile Realizate de Bros Construct SRL

Portofoliul Bros Construct SRL include proiecte rezidențiale remarcabile, precum imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov, extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni si extinderea Hotelului Foisorul cu Flori din Sinaia, toate realizate cu o atenție deosebită la detalii și la cele mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence, parte din Alfa Group, sub conducerea lui Yigal Zohar, oferă un mediu de locuit liniștit și armonios, datorită soluțiilor avansate de izolație fonică, designului atent și locației strategice. Colaborarea cu Bros Construct SRL a fost esențială pentru succesul acestui proiect ambițios, asigurând calitatea și durabilitatea construcțiilor. Campina Residence este alegerea ideală pentru cei care caută un loc de locuit de înaltă calitate, unde liniștea și confortul sunt priorități.

Pentru detalii suplimentare despre Campina Residence și pentru a programa o vizionare, contactați echipa de vânzări la adresa de email [email protected] sau sunați la numărul de telefon 0732 300 300.